Author Message

<  Live events  ~  Den Anden Natur præsenterer Temasøndag om Teknologkritik

blitz
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:55 pm Reply with quote
Level 1 freak (n00b) Level 1 freak (n00b)
Joined: 07 May 2007 Posts: 1
Den Anden Natur præsenterer Temasøndag D.24 Juni om Teknologikritik

I et forsøg på at skabe en bedre verden, større effektivitet og mindre arbejde er teknologien vores ypperligste redskab. Den teknologiske udvikling hyldes som er den et ubetinget gode uden at vi kender konsekvenserne til fulde. Men hvordan skal mennesket forstå teknologi og hvordan forholder vi os kritisk til teknologi?
Aftenens to debattører er provo og forfatter til Tekno-fetichismen og drømmen om det gnidningsløse samfund Ole Grünbaum og lektor i organisationsfilosofi Ph.d. Martin Fuglsang, som forsker i værdibegrebet arbejde på Copenhagen Business School.

Vi viser The Net af Lutz Dammbeck. En rejse udi Ted Kazcynski's anti-teknologiske holdninger og motiver for terror. Filmen undersøger de teknologiske strømninger i 60'erne og 70'erne og hjernerne bag cybernetik. Ideerne varierer fra ARPA-nettet til idealistiske teknologikataloger med opskrifter på hytter og geders anvendelsesmulighederne. The Net er en psykologisk og historisk dokumentar. En labtop-roadmovie om utopier og dystopier der får terroristen og matematikprofessoren Ted Kazcynski (The Unabomber) til at dræbe tre og såre 23.

Stedet er Bolsjefabrikken, Glentevej 8, Nørrebro 2400 NV og vi starter dagen ved 1-tiden, hvor der vil være brunch og selve filmen, med efterfølgende debat, begynder kl.15:00.

Til at skylde det hele ned med, servere vi mad og har et hold af kompetente dj’s til at holde pulsen oppe, heriblandt RUMPISTOL (Rump Records), DJ WALKER (Darlings), DJ DYR (Kostbar) og hk Blitz (Digital Dancehall).

Vi byder alle velkommen.http://www.denandennatur.dk/images/flyerkritik.jpg
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum